Home » Tunare Masinute

GAZ 69A in varianta decapotabila

25 May 2012 No Comment 1,977 vizualizări

Se stie ca de la rusi vine gazul! Si aceasta reprezentare a unui GAZ, a facut obiectul transformarilor concepute si realizate de “specialistii necalificati” de la Atelierele PanArin, care au preluat in regim de urgenta unul din vehiculele GAZ achizitionate zilele trecute, si profitand de imaginea din revista de insotire a masinii, au elaborat un model care sa satisfaca cerintele Guvernatorului ProRus din Slobozia Mica!

Astfel, dupa demontarea completa a machetei, care nu a mai fost atat de naclaita de adeziv chinezesc, s-a trecut la vopsirea ei. In prealabil, caroseria a fsot bine curatata cu alcool izopropilic. S-a folosit spray auto acrilic. Rama parbrizului a fost vopsita manual cu rosu acrilic Revell. Interiorul s-a vopsit conform imaginii din revista. La exterior au fost colorate cu negru accesoriile de prindere a capotei, parbrizului pe capota si a oblonului spate. Numarul de pe spate a fost ajustat. Bavurile de pe tampoanele elastice din spate au fost inlaturate si carligul de remorcare a fost pozitionat corect. Desi dublura peretilor interiori nu era necesara si denatureaza grosimea acestora, pentru acest exemplar s-a decis pastrarea acesteia. Au fost pozitionate corect manetele schimbatorului de viteza si a cuplajului pusntii fata, care erau montate invers si pozitionate nefiresc…

In final vehiculul a fost donat Serviciului De Pompieri din Slobozia Mica. Acestia vor folosi masina cu precadere pentru fala grupului de pompieri Barbu Catargiu, cu ocazia diverselor manifestari omagiale, precum  si la defilarea de Ziua Nationala.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.