Home » Prezentari

GAZ M20 – Pobeda – DeAgostini

14 March 2012 2 Comments 1,631 vizualizări

Plin de speranta am plecat de dimineata sa intru in posesia acestei machete de care ma leaga o amintire nu prea placuta a copilariei mele. Masina apartinea unui amic de familie, Nea Pasca, si o am foarte bine in memorie….

Singura diferenta dintre masina lui Nea Pasca si macheta este culoarea. A lui era exact ca cea de pe coperta. In plus, nu pot uita canapele frumoase din piele crem acoperite de paturi ca sa nu se uzeze.  Niciodata Pobeda nu a avut interiorul (din nou) macabru promovat de DeAgostini.  Pentru aceasta jucarie am colindat orasul Slobozia, pentru ca la chioscul de presa din piata, din 10 reviste, toate erau cu diverse defecte. In final am gasit la o taraba, la a sasea revista, un exemplar care avea o macheta integra… Desi, stergatoarele stau ca dracu, departe la 3 mm de parbriz, cel putin toate lampile si farurile sunt lipite corect. Ceea ce nu a fost cazul in alte 16 incercari. De pe capota lipseste sigla Pobeda colorata cu rosu si nichel… LIpsesc cu desavarsire retrovizoarele laterale… Stalpii geamurilor de portiere nu sunt piturati in nichel, Jentile sunt cromate integral, neconform cu realitatea. Ele aveau numai capacele cromate. lampa rosie de pozitie de pe prtbagaj e nichelat integral…. Ce sa mai zic. Traisca DeAgostini ca sa mai avem ce bricola.

2 Comments »

  • ALex said:

    salutare. in fata eu am o sigla pe care scrie M20, dar cred ca pe ala il ai si tu…

  • Gabisib said:

    DeAgostini comercializeaza astfel de machete si in alte tari din UE, in fiecare tara cu specificul ei, in ce priveste tipurile de automobile. Pe eBay am vazut astfel de machete executate pentru piata poloneza, dar mult mai ingrijit lucrate, nu sufera comparatie cu ce mizerii vand astia la noi.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.