Home » Colectia AUTO

Golf Variant 2007 – premiul cel mare

14 July 2014 4 Comments 2,960 vizualizări

Castigat cu truda, premiul pentru locul I la Concursul “Cea mai frumoasa colectie“, a ajuns in sfarsit dupa ample aventuri cu Posta Romana, in garajul PanArin.

Prima si unica mea piesa din colectia Autoart, macheta este incantatoare. Realizata impecabil, cu vopsea superba si detalii incantatoare, macheta ma satisface pe deplin. Chiar a meritat stresul competitiei. Multumesc juriului pentru ca a apreciat colectia mea. Pozele au lasat de dorit, pentru ca nu sunt un artist fotograf, nu am rabdare sa fac poze si nici talent pentru asta. Ca sa nu mai spun de calitatea camerei foto, una de amatori sau cum spun eu, una turistica…

4 Comments »

 • Titi said:

  Felicitari maestre,sa va bucurati de minunata macheta!!!

 • Iustin said:

  Excelenta macheta pentru un om excelent.Va felicit domnule Arin pentru ca ati castigat concursul.Excelenta colectie!!!!!!!!!!

 • AntonPegasus said:

  Felicitări! Am urmărit toate-DAR TOATE!- fotografiile concurente şi nu aveam de ce să mă neliniştesc în faţa evidenţei. Spuneţi-mi, şoferul camionului dumneavoastră – cel încărcat cu Neumarkt ! – face livrări şi în Arad ? 🙂

 • Iustin said:

  Buna ziua domnule Arin,stiu ca sunteti un impatimit colectionar de machete care reproduc masinile clasice romanesti si nu numai.As dori sa va intreb daca exista machete de MGTA 1936.Succes in continuare si inca odata felicitari pentru castigarea concursului.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.