Home » Tunare Masinute

Inca o Dacia 1300 in atelierele PanArin -2

26 February 2012 5 Comments 3,688 vizualizări

Dupa doua zile, Dacia 1300 iese in sfarsit de la vopsitorie. Nu fara peripetii fireste, caci asa cum sta bine unor meseriasi cu stare, muncitorii de la Atelierele PanArin isi mai dau cu stangu-n dreptu’ din cand in cand. Dupa prima mana de vopsea data vineri seara, sambata dimineata, masina a cazut de pe postamentul de vopsire, cand spray-ul aflat pe terminate, a emis un FASS puternic si si-a dat duhul in camera de vopsire. Desigur, conform legilor lui Murphy, macheta s-a prabusit cu acoperisul in praful din uscator, marcand un sfarsit tragic pentru acea etapa de vopsire. Dupa ce ne-am dat de ceasul mortii cateva ore, mai pe seara am gasit pe cineva dispus sa ne ia un spray din oras si astfel, masinuta proaspat decojita (din nou) a trecut iar prin doua etape de vopsire si coacere pe calorifer. La final, vopseaua sintetica Dacia crem 427, s-a copt frumos, cu luciu si toate alea, desi spray-ul mai arunca si mici mizerii care la scara noastra sunt vizibile…

In acest timp, s-a achizitionat si un cartus de cerneala de imprimanta LexMark all in one si astfel s-a putut trece la confectionarea de numere noi de inmatriculare atat pentru batrana Dacia, cat si pentru frumosul Oltcit albastru metalizat.

Pentru moment, Atelierele PanArin si-au intrerupt activitatea pentru ca inginerul sef a plecat sa infrunte nametile in topire si baltoacele din orasul resedinta de judet Slobozia, pentru procurarea de combustibil Ursus la litru, necesar pentru buna desfasurare a activitatilor creative de reconditionare din ateliere. Pentru CTC-ul de calitate, a fost necesara desigilarea si controlarea temeinica a calitatii combustibilului, timp in care s-a gasit vreme si pentru o mica postare. Vom reveni cu detalii de la fata locului.

Si iata ca revenim. Dacia 1300 Crem 427 in conceptia PanArin este gata si troneaza in vitrina personala a colectiei DeAgostini Romania.

A comentat pentru dvs. Prognosis, corespondent de presa pe frontul de lucru

5 Comments »

 • Petru said:

  Frumos lucrat, abia astept finalul

 • Sorin said:

  Reusita Dacia , Felicitari!

 • Sorin Motreanu said:

  Felicitari,foarte frumos !

 • pepyxxl said:

  Combustibilul era baza !!! :))

 • Petru said:

  Sincere felicitari, intotdeauna faceti ceva deosebit de frumos! Asta-i adevarata masina a poporului.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.