Home » Tunare Masinute

Inca un Wartburg 353 tunat

17 March 2012 No Comment 2,305 vizualizări

Saptamana trecuta a sosit coletul cu un Wartburg 353 de la DeAgostini. De data asta masinuta a fost cum trebuie. Adica asa cum am spus in Prezentarea ei. Am procedat la trimiterea urgenta catre Atelierele PanArin pentru tunarea corespunzatoare.

Dupa demontarea tuturor reperelor, caroseria a plecat la borcanul cu nitrodiluant si dupa 24 de ore s-a curatat foarte bine cu periuta de dinti si cu acul de canava prin locurile mai inguste. Dupa un periaj fin cu o perie de sarma deasa si fina, masina a fost stropita cu NOVOL profesional, un spray cu spritz-chit si apoi a fost vopsita cu spray auto. Dupli-Color. Nuanta folosita a fost Dacia alb-gri 13. S-au aplicat doua maini de vopsea si s-a uscat pe caloriferul electric cate 12 ore dupa fiecare tura de vopsea.

Mobilierul interior a fost piturat ca si la primul exemplar, numai ca s-a folosit o alta nuanta, mai deschisa, la canapele, pentru a fi in ton cu caroseria. Masca frontala a ramas in culoarea originala pentru combinatie si pentru protejarea inscrisurilor. Va fi aplicata si o sigla pe capota conform cu cea care ar fi trebuit sa fie din fabrica, dar pe care firma DeAgostini a scapat-o din vedere.

Cu aceasta ocazie s-au schimbat si numerele de inmatriculare! Parca arata altfel cu aceasta vopsea, mult mai aproape de realitate.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.