Home » Șantierul Prognosis

Incarcator compact – revista nr. 16

12 December 2014 One Comment 2,074 vizualizări

O macheta minuscula, parca facuta la microscop, vine cu revista de azi. La prima impresie pare subdimensionata, totusi, dupa studierea cotelor si calcularea lor, este foarte corecta ca si dimensiuni.

Totusi, nu ma impac cu gandul ca omuletii HO intra nitel cam fortat in scaune. Asta inseamna ori ca figurinele nu sunt la scara, ori ca interiorul este eronat scalat. Ca si macheta are unele neajunsuri.

Mai ales ca este conceputa ca si functionala. In primul rand rotile sunt blocate, strambe si intepenite in axe. Mai apoi, miscarea in plan orizontal a celor doua corpuri pentru a lua virajele, este blocata de tija pompei de directie, prea lunga, poate chiar cilindrul este prea lung, astfel incat macheta vireaza numai intr-o parte, nu si in cealalta.

Mai apoi, piesele care compun bratul si cupa nu sunt ajustate corect, astfel incat cupa nu basculeaza continutul in ruptul capului. E mult de munca pentru reparatie si am decis ca nu merita sa ma incumet, mai ales ca este foarte fragila si a venit chiar cu o bara de sustinere rupta. Nici sanatatea nu ma mai lasa sa migalesc la ele 🙁 Concluzia este ca nu prea merita banii!

One Comment »

  • tiberiu said:

    omuletii…mai exact scala HO inseamna 1:87,cele caterpillar sunt 1.64.sincer si mie mi sa parut nu mica,ci foarte mica.vb ta…chiar e mica pt migaleala…

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.