Home » Sugestii si publicitate

Incredibil, dar adevarat! Slobozia nu “egzizda”!

4 June 2014 One Comment 3,296 vizualizări
Sa va povestesc!
Plin de avant revolutionar, m-am trezit de la 6 dimineata. Neastamparul si dorinta nestavilita de a poseda aprioric Solenza atat de asteptata (ultima mea masina romaneasca), nu m-au lasat sa dorm linistit. La ora 11 incalecam pe pantofi si plecam in belgiatura prin Sloboxia minunata. De la piata pana in centru, din taraba in taraba, cautand solnita mult visata…. Toate vanzatoarele ma cunosc ca pe un cal breaz. Vai ce breaz! Nicaieri nu am mai gasit… Au primit cate 2-3 maxim sau deloc, asa ca la ora aia nu aveam ce sa mai gasesc. Pe undeva pe la Florentina, dau de un cunoscut, un procuror colectionar care venea tocmai de la MB-uri…. tot in cautare de DeAgostini. Mai in gluma, mai in serios, omu’ mi-a zis ca din cauza mea nu mai aduc astia in Sloboxia ca sa nu le mai fac recenzii negative  … Ma rog, pot respira linistiti. Nu am ce recenzie sa fac pe viu, dar voi diseca pozele altilor si tot imi fac datoria. Si nici abonament nu fac! Sic!
Mi-am terminat plimbarea cu inca o deziluzie.
Am cautat alb lucios acrilic si albastru marin pentru salvarea lui Titi Titi, a lui Alexandriuc Stefan Lucian si pentru Cielo lui Dragos Chiritescu. Sa fiu al Naibilor daca am gasit vreun spray Duplicolor. Numai jeguri de 15 lei, marca Magic, vopseluri foarte proaste. In sensul ca dai o macheta si adio continut. In fapt tubul e greu, are vopsea, dar ramane fara gaz. Pana la urma am luat, nu am ce face, trebuie sa onorez prietenii care au incredere in mine si fac comenzi trimitand machetele spre modificare. Ce vreau sa subliniez este faptul ca acest oras minuscul din margine de Baragan, Slobozia Mamii Lor, nu exista pe harta aprovizionarii cu lucruri de calitate. Acum vad ca nici DeAgostini nu se mai incumeta sa trimita machete…. Patetic, jalnic si umilitor. Sa umblu eu, om cu probleme de sanatate, jumatate de oras pe jos si sa gasesc IOC-NIZNAI, dupa cum zice chinezul… In final am aflat ca machete ar mai fi la Kaufland si la gara… la naiba in alt capat de oras. Am baterii romanesti, nu ma mai tin de inca o escapada. Si asa pantofii mei nu mai vorbesc cu mine. Cica i-am maltratat facand azi 12 kilometri pe jos. Sa le fie rusine!
Pana la urma am vopsit cu ce am gasit, dar e rusinos, lamentabil si umilitor! Halal oras, halal aprovizionare! DeAgostini, o firma execrabila, un distribuitor de toata jena! Sa va fie rusine !

One Comment »

  • Prognosis (author) said:

    Prieteni am multi, si buni, care ma pot ajuta. Dar nu asta este rezolvarea problemei. Trebuie sa pot gasi de unul singur la prima taraba, asa cum era ceva vreme in urma. Isi bat joc de noi! Hai pe ei cu reclamatii la https://www.facebook.com/DeAgostini.ro

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.