Home » Filme atelier

Jucarii ecologige actionate de vant

23 April 2012 4 Comments 2,444 vizualizări
Published on: Sep 4, 2009 @ 14:30 Jucarii din lemn

Nu stiu daca se incadreaza in acest site rubrica lucrarilor mele din domeniul jucariilor actionate de vant. Sper sa nu supar vizitatorii cu acest post. Astazi dupa cum vedeti am decis sa postez si alte lucrari in afara de modelism. Vreau sa pun la dispozitia iubitorilor de constructii toata experienta mea. De-a lungul vietii, din pasiune si mult neastampar (nu prea am putut sta locului sau la carciuma din colt cu colegii de munca la o bere) am cautat provocari in multe domenii. Am incercat cam tot ce mi-am dorit sa vad ca pot face. Nu stiu daca am reusit. Dar incercarea si drumul prin ea a insemnat adrenalina pura pentru mine. Printre multele mele incercari, am reusit in ultima vreme (10-15 ani) sa fac si poze ale unor lucrari. Printre acestea se numara si jucariile antrenate de vant. Iata o pagina dedicata lor. Acestea sunt postate pe un site al meu care se mentine gratie lui tata google prin reclama sa si prin vizitele facute de internauti. Se plateste singur cum ar fi. Sper ca dupa ce eu nu voi mai fi, in acest fel sa se mai mentina in viata acest site inca ceva vreme. Aceste jucarii sunt inventii ale mele, bazate numai pe idei si planuri concepute de mine.
pasare albastra
film cu toate
floare albastra
pescar
floare albastra
biciclist
biciclistul
porumbel
flore rosie
pestisorul de aur
porumbelul
floarea albastra
alt pescar
floarea albastra
pasarea
pescar
floarea cu albinutza
pinguinul vesel
porumbelul
pescarul
floarea
pescarul
pescarul
valurile

4 Comments »

 • Alex said:

  Nu incetati sa ma uimiti domnule Arin. Aceste jucarii sunt extraordinare iar eu unul personal am o pasiune anume pentru astfel de jucarii actionate de vant. Bicicleta imi place cel mai mult, ar fi stat bine si in curtea mea. Felicitari!

  Cu prietenie,
  Alex

 • Petrica said:

  Indiferent daca are sau nu legatura cu modelismul feroviar aceste articole sunt frumoase si de ce nu poate cineva doreste sa contruiasca asemnea jucarii. Felicitari

 • Ana said:

  Jucariile de vant sunt minunate, la fel ca toate lucrurile care ies din mainile dumneavoastra. Felicitari !

  Am un baietel de 3 ani si as dori sa cumpar pentru el o jucarie de vant. Aveti cumva de vanzare ? Din ce sunt confectionate ? Rezista la intemperii ?

  Numai bine !

 • Prognosis (author) said:

  Doamna Ana

  Din pacate nu mai am nici macar una. Toate au ajuns in curtea unei gradinite oentru copii cu dizabilitati din Ialomita, ca donatie. Sigur ca rezista la intemperii, asa au fost gandite si create pentru a fi amplasate in gradina. Au fost testate in coditii de intemperii!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.