Home » Tunare Masinute

Logan nou de poliţie la Slobozia

23 April 2013 No Comment 6,090 vizualizări

Bugetul de austeritate de anul trecut, a facut ca Loganul achizitionat de administratia locala din Slobozia Mini sa fie tinut la garaj in vederea transformarii lui pentru dotarea echipajelor de politie de pe raza localitatii! Rectificarea bugetara de la inceputul lunii trecute a permis achizitionarea de vopseluri si autocolante pentru pregatirea acestui vehicul atat de necesar operatiunilor de patrulare. Ca urmare, Atelierele PanArin au primit ordin sa execute lucrarea in timpul cel mai scurt si la calitatea cea mai buna. Pe cale de consecinta, meseriasii au purces la transformarea ordonata de Guvernatorul Stroica (Pere Stroica).

Dupa ce Loganul a fost vopsit, inscriptionat si inmatriculat conform legilor in vigoare, el a fost dotat cu o rampa luminoasa bicolora confectionata tot in Atelierele PanArin. Imediat Loganul a fost predat serviciului politienesc si a plecat in misiunea de insotire a masinilor de recuperare a vehiculelor abandonate, precum si in cea de colectare a masinilor prinse in programul rabla.  Politistii au fost incantati de masina primita si promis ca nu se vor apuca de amendat numai ca sa faca spaga! In misiunile lor, politisti au fost uneori insotiti si de un Logan al Jandarmeriei Slobozia Mini.

Cu aceasta noua achizitie, parcul de vehicule al politiei Slobozia Mini a ajuns la un numar de 4 autovehicule destinate patrularii si misiunilor de pastrare a ordinei publice.

Dupa aceasta realizare, Atelierele PanArin intra intr-o binemeritata pauza de refacere pe timpul Sarbatorilor Pascale, motiv pentru care ei au dorit sa ureze tuturor clientilor, admiratorilor si colaboratorilor, Sarbatori fericite si un Paste Linistit! Dupa aceasta pauza, ne vom dedica reabilitarii celor doua vehicule ARO 244 antice scara 1/18.

Mai erau necesare nişte decal-uri pe montantul C cu un oval ce include judeţul şi numărul autovehiculului… S-au executat!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.