Home » Dacia, Tunare Masinute

Logan TAXI Meridian

30 June 2014 One Comment 4,711 vizualizări

A se citi de preferinta inainte de like! Este din ce in ce mai greu sa fac performata avand la indemana doar tehnici rudimentare, de camara, si lipsit de sponsor. Lucrarile au devenit mai sofisticate, pretentiile mele si ale fanilor au crescut exponential, dar sculele au ramas la epoca de piatra. Spun asta pentru ca sunt foarte dezamagit de performantele imprimantei mele. De exemplu la acest Logan, jumatate din munca de creatie  a fost pe calculator, pentru realizarea inscrisurilor. Desi pe ecran apar perfecte, rezultatul final il da imprimanta, a carei rezolutie si vechime, nu mai pot tine pasul cu dorintele mele. Costurile de productie se ridica mult prin executarea printarilor la firme terte si cu bugetul meu nu mi le pot permite. Ca sa fac performanta si sa lucrez machete noi la colectie, trebuie sa investesc in materiale si in vopseluri, machete, componente. Ca sa investesc trebuie sa lucrez comenzi. Daca lucrez comenzi, nu ramane timp pentru machete si proiecte noi. Cine lucreaza stie despre ce vorbesc. Nu scriu acest articol ca sa bravez, ci il scriu pentru a ma justifica fata de asteptarile fanilor versus timp de executie la machete noi. Timpul se scurge, vopselurile din cutii se degradeaza, pensulele se uzeaza, markerele se consuma iar sanatatea mea imi mananca pe medicamente o parte din fondurile alocate pana nu demult acestui hobby.

De exemplu ieri am scos din uscator bicicleta pe care am folosit-o foarte putin, ca sa o curat de praf si sa o pozez in ideea de a o pune la vanzare pe tocmai punct ro. Probabil ca aceeasi soarta vor avea si trenuletele mele in vara asta. Nu se poate sa tin totul si sa vreau sa continui cu machetele. Am multe planuri dar nu prea mai pot sa le duc la bun sfarsit. De exemplu azi a venit facura la blog…. pe inca un an…. Inainte se sustinea saracul din clicurile pe reclame. Acuma ioc. Lumea da like pe FB si nimeni nu mai intra pe blog. Probabil ca voi stinge lumina la bloguri, la ambele, daca nu gasesc sponsor.

Traim intr-o lume din ce in ce mai apriga, mai impersonala, mai avida de drame si mai inerta la arta. Vremea mea se apropie de final. Trebuie sa ma hotarasc pentru ce continui. E destul de dificil tinand cont ca nici sanatatea nu ma mai lasa sa fac atat cat doresc. Am clienti care imi scriu zilnic ca nu vad evolutii la lucrarile lor. Le spun acum din nou, aveti rabdare. Eu sunt unul, voi multi. Fac singur totul, ceea ce inseamna timp. Si am zacut la pat peste o saptamana, deci sunt obosit, deprimat si cu multe lucrari in urma. Cu greutate am terminat Loganul lui Laurentiu. Mainile inca imi tremura, nu mi-am revenit complet. Nu a iesit perfect, dar cel putin am avut vointa sa duc la capat o lucrare mai veche. Mai e o Solenta taxi in lucru in aceeasi gama. Dar cu Loganul de la Eligor e o mare placere sa lucrezi. O macheta foarte bine realizata de fabricant.

Cum toate lucrarile mele sunt postate pe blog, multumesc pentru like acolo!

One Comment »

  • Florin said:

    Felicitari maestre, cu aceste lucrari ne faceti sa ne simtim iar copii. Este de apreciat ,jos palaria. Multa sanatate

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.