Home » Camioane

Macheta macara AM 5 scara 1/24

2 October 2019 No Comment 2,133 vizualizări

Amintirea vremurilor cand in tara asta se mai producea cate ceva iar romanii erau mandri de lucrarile lor mai dainuie inca in supravietuitorii acelor vremuri. Nu era, dar se gasea! 

Aceasta macara chiar a participat la constructia Romaniei asa cum e fost ea pana la demontarea si vinderea ei pe bucati. Ca si caracteristici tehnice ea ridica 5 tone la deschiderea de 3m cu bratul de 7,35 m lungime , asa ca aceasta din imagine si 3,2 tone la deschiderea de 4 m cu bratul de 11,35 m . Se mai adauga un tronson de 4 m lungime intre cele doua si bratul avea 11,35 m lungime . (Mircea Man)

In acest context am realizat aceasta macheta ca proiect inca din 2015. Acest exemplar, pleaca la destinatie cu imbunatatiri substantiale.

Macheta este complet functionala. Toata cablaraia funchioneaza perfect. Bratul se misca individual. Carligul se misca individual. Platforma macaralei se roteste 360 de grade. Cabina este dotata cu usa mobila. 

Calele sunt functionale. Picioarele mobile coboara la sol iar talpicile se pot urca sau cobora dupa necesitate pentru a se obtine calarea masinii.

Rotile sunt dotate cu anvelope din cauciuc flexibil

Intreaga macheta este printata din PLA si montata manual din 144 de piese separate. Proiectul este realizat de un bun amic.

Pentru alte intrebari si relatii contact privat Arin Panait sau tel. o735982084

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.