Home » Alte lucrari

MAN-ul de vacanţă – 5

31 December 2012 4 Comments 3,888 vizualizări

Si ultima postare pe anul 20012, cu referire la cabina auto-tractorului MAN. Prima tentativa a fost de a vopsi in culoarea grena acrilic, insa dupa uscare vopseaua sarea la cea mai mica atingere. Drept urmare am curatat cu alcool isopropilic cabina si am revopsit-o in alta nuanta, metalica, sintetica… S-au vopsit tapiteria in olive si interioarele in gri pal. Suporturile scaunelor cu negru mat, manerele si tijele schimbatorului de viteze, al semnalizatoarelor, cu nichel. S-au montat aparatele de bord, volanul, pedalele si tapiteria interioara. Patul superior jumatate culisat pe perete.

In paralel am mai vopsit cu negru carcasele lampilor de semnalizare spate si sticla lampilor, semnalizatoarele fata, precum si alte maruntisuri pe care nu le mai enumar. Nu vreau sa va rapesc satisfactia de a le descoperi in pozele mele. La interioarele portierelor am evidentiat cu nichel manerele usilor. Chederele geamurilor precum si separatoarele au fost si ele colorate cu markerul negru.

Dupa fixarea geamurilor, am montat interiorul si scarile la usi, precum si masca frontala. Cam atat ca vine revelionul peste mine si am o gramada de chestii de bucatarit. Vreau sa fac alta masca frontala cu ROMAN dar inca nu sunt sigur de asta. Oricum masina nu va fi la final un cap-tractor. Dar despre asta vom vorbi abia … peste un an! Va doresc tuturor un revelion fericit. Nu faceti excese si bucurati-va de anul nou! La multi ani 2013!

4 Comments »

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.