Home » Alte lucrari

MAN-ul de vacanţă – 8

7 January 2013 6 Comments 6,661 vizualizări

Constructia benei

Spuneam ca nu voi lasa masina tip cap tractor. Nici nu as avea unde sa expun macheta cu un trailer pe ea. Ca atare am decis sa fac o bena mai aparte, nu cea de basculanta clasica. Am folosit forex de 3 mm si abs de 1 mm grosime la realizarea benei. Nu am avut planuri si am lucrat dupa cateva imagini. Bena va bascula si va avea oblonul din spate mobil.

Am mai lucrat carligul de remorcare din spate, tot dupa imagini. De asemeni, la rezervor, am creat suportii naturali de fixare, care lipseau machetei originale. La masca frontala am creat si adaugat carcasele farurilor, pe interior, pentru ca fanta este prea mare si efectul vizual este negativ in lipsa acestora. Maine voi lucra alte mici detalii la bena, cum ar fi balamalele obloanelor laterale si cilindrul pneumatic de ridicare a benei. Mai trebuie rezolvata o problema de conceptie gresita a goarnelor, care nu se aseaza corect pe cabina in prezenta parasolarului.

6 Comments »

 • Raducu Z said:

  de ce nu-l transformati in Roman ? Vad ca are semnalizatoarele pozitionate corect!

 • Petrea said:

  Macheta este frumoasa, dar ii mai lipeste un lucru si anume nisteleduri pentru faruri si stopuri.Macheta cred eu e prea frumoasa sa nu aiba si aceste elemente.

 • Mugur said:

  ca de fiecare data ne impresionati cu creativitatea, este superba…..dar, se potriveste oare bena pe un sasiu care are cabina cu pat? asta nu stiu daca am vazut.

 • Prognosis (author) said:

  @Mugur Multumesc! M-am documentat pe net. S-au folosit la remorchere de traulere. Am chiar poze de pe internet!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.