Home » Alte lucrari

MAN-ul de vacanţă – 2

28 December 2012 No Comment 2,723 vizualizări

Astazi am continuat distractia la noul meu proiect. Am lucrat cu drag si fara graba. Vreau ca acest prim proiect de montare a unui kit auto la scara aceasta, sa fie o placere pana la sfarsit. Vreau sa privesc cu mandrie in vitrina si sa ma gandesc ca eu am facut cu mana mea montajul. Am continuat cu debavurarile, chiar daca e migalos si cere mult timp. Dar produsul finit arata incomparabil mai bine decat daca as folosi piesele asa cum sant, fara debavurare. Vedeti in poza anexata si comparati cum arata un cardan nefinisat fata de unul curatat de bavuri.

Apoi, pana in pranz am reusit sa pictez arcurile de suspensii cu negru mat, tampoanele de siguranta (opritoarele) de la arcurile de pe fata, tot cu negru mat ca sa imite cauciucul. La fel am procedat si cu burdufurile de protectie de la cele patru pistoane de frana de pe puntea dubla spate. Mai am amortizoarele de pe fata, dar cu negru lucios, insa asta maine… Apoi am montat timoneria de frana si balansierele de siguranta de pe puntea spate.

Am continuat cu motorul… mare bataie de cap, piesele sunt mici si cu bavuri suficiente ca sa strice imaginea. Basca cele cateva inadvertente din desenele instructajului… Am decis sa fac motorul argintiu, astfel incat a fost vopsit de aseara, in baie, la spray de s-a intoxicat toata familia de la mirosul de vopsea acrilica. Miroase mult mai rau decat cel sintetic. Deci, pe fondul argintiu am venit cu improvizatiile mele. Fuliile de la curea-verzi, filtrele motorina-albastre, cutia de ulei tacheti-bleu, pale ventilator negru cu argintiu, radiator racire apa-argintiu cu grila fagurelui neagra. Mare dandana cu tevaraia… dar m-am descurcat.

Pentru seara asta ajunge, maine o noua repriza la MAN-ul de vacanta!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.