Home » Colectia AUTO

Masini de pompieri nr 7

12 September 2015 No Comment 2,783 vizualizări

M-am cam rupt de realitate in vara asta…

Nu stiu daca mutatul asta a fost cea mai buna miscare. Ma plangeam la Slobozia ce nu gasesc una sau alta, dar aici e jale.

Nu gasesti NIMIC….

In fine, voiam sa spun ca am cam pierdut micile placeri. Cum ar fi umblatul pe la tarabe la 7 dimineata, bucuria de a gasi o macheta chiar si deteriorata…

Noroc cu prietenii de prin tara, care imi mai trimit cate o macheta…

Abia zilele trecute au ajuns trei dintre masinile de pompieri de asta vara. Am pierdut insa nr. 8 din colectie 🙁

Cum coletaria e loterie, nu ma mai plang. Alfa Romeo 156 a ajuns cu rotile rupte. De fapt doua roti rupte din butuc. Si de bine ce sunt facute, logic.

Noroc un imprimanta 3D care face ce-i ceri daca stii ce sa-i ceri.

E drept ca nu stie saraca sa-i dai o poza si sa scoata produsul 3D. Ca asa mi-a zis un smecheras de pe un forum. Ca adio munca. Ai dai poza si gata camionul….

Drept urmare, cu ploaia asta de toamna, m-a lovit nostalgia si am bagat nasul in machetele mele dragi. Adica am trecut nitel si prin partea de colectionar din mine. Nu sunt eu marele colectionar, nu am machete scumpe, dar imi sunt dragi toate. Asa ca ieri si alaltaieri, am sters praful la machete, le-am admirat, am mai lipit piesele care s-au rupt la transportul de asta vara, si am deschis in sfarsit blisterele la revistele primite.

Am facut la imprimanta o bucse care sa intre bine in roata masinii si am reparat. Ca tot am umblat la ea, nu am rezistat sa nu fac chederele la geamuri si geamul la oglinda. Hai ca e de bine!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.