Home » Vehicule militare

Merkava III – direct de pe front

15 September 2015 No Comment 2,750 vizualizări

Ma plangeam la Slobozia ca nu gasesc una, ca nu gasesc alta. De aia e bine ca omul sa fie multumit cu ce are…

La Fetesti nu mai gasesc chiar nimic… O vanzatoare era sa intre asta vara in fibrilatie cand am intrebat de reviste cu machete.

Gratie prietenilor mai primesc din cand in cand cate o macheta de prin tara. E drept ca in ultimile trei luni nu prea am mai avut parte de bucuria descoperirii unei noi machete in blisterul sigilat. Am cam pierdut aceste mici bucurii. Totusi, mi-am facut timp sa deschid in final blisterul cu tancul Merkava III, trimis in vara de un amic…. direct de pe frontul din Afganistan.

Sigilata si in stare perfecta de conservare, macheta a venit direct distrusa de catre insurgentii afgani.

Multumiri capitanului Capitanescu, care mi-a trimis intre timp o turela dezarmata,  Atelierele PanArin au reusit ieri sa o inlocuiasca pe tancul avariat.

Folosind statia termica am indreptat cat de cat armamentul indoit de explozii de pe turela originala, pe care l-am remontat pe noua turela.

Cu aceasta revizie s-au recalibrat si senilele avariate si ele pe campul de lupta.Macheta este gata sa intre din nou in actiune pe terenul accidentat de la Fetesti Gradina, unde se preconizeaza in curand Exercitiile de toamna.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.