Home » Prezentari

Moskvich 400 versus Opel Kadett

8 May 2013 3 Comments 3,924 vizualizări

Opel Kadett Spezial K38, primul model de Kadett, a fost baza pentru copia sovietica Moskvich 400, aparuta cu revista numarul 43 DeAgostini – Masini de legenda. Desi matrita pare identica, piesa aparuta in Germania, in Opel Collection de la Eaglemoss, are mai multe detalii, cum ar fi bordul la culoarea masinii, canapele gris si capacele rotilor inscriptionate cu sigla rosie Opel Kadett. La Moskvich 400, nu sunt nici macar chederele parbriz/luneta facute cu negru. In schimb, stupoare, vopseaua este metalizata, ceea ce mi se pare comic pentru anii ’50. Nici stalpul geamului la portiera din fata nu este vopsit la Moskvich 400. Lipseste sigla de pe capacele rotilor, in rest este o piesa frumusica pentru cei care iubesc masinile clasice. Mie imi place si dupa ce voi corecta micile scapari, masina isi va ocupa locul ei in vitrina! Va las sa comparati imaginile celor doua vehicule istorice.

3 Comments »

  • ValiOvidiu said:

    Din 3 modele nu am putut cumpara niciunul … sper sa am mai mult noroc diseara.

  • cristian said:

    am avut mai mult noroc eu. primu pe care am pus mana s-a dovedit a fi perfect. totusi, masinuta are un singur inconvenient. vopseaua metalizata… trebuia sa dea cu nuca in perete chinezii de la DeAgo cumva.

  • tudor said:

    Nu am luat-o. Desi am vazut doua , din care una functionala. Ce e drept, culoarea metalizata e tare, mai ales la o sovietica, care nu erau decat negre ( si asta cele oficiale), crem , alb si gri. Rar alte culori. Astept acum…ARO 241 , care deja a iesit ca macheta , urmeaza sa il scoata DEA la tonete…probabil de la nr 45 in sus.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.