Home » Prezentari

Moskvitch 407 DeAgostini – eroare de culoare

6 June 2012 7 Comments 1,531 vizualizări

… si de limba rusa as mai zice. Pe capota motorului, sta scris mare si frumos “MOSCVIS”….

Nu ma leaga amintiri despre aceasta masina. Desi am vazut unele in Constanta mea natala, nu imi amintesc de nici una neagra. Am o memorie foarte buna!

La taraba de unde am luat, erau 5 bucati. Una singura avea stopurile intregi si lipite la locul lor, desi la unul din ele se vedea adezivul in exces. In timp ce eu verificam machetele, a mai venit un cetatean, care plin de dezamagire a luat una cu stopul stramb, numai pentru ca nu  gasit in alta parte! Jenant!

Cum nu am prea multe de comentat, imi rezerv doar dreptul de a protesta impotriva morbiditatii evidente a masinilor DeAgo, cu mobilerul total negru, desi la unele chiar e hilar! In rest numai de bine… La vitrina cu ea! Nu merita sa imi fac nervi sa o desfac si sa vopsesc volanul alb-fildes asa cum ar trebui, bordul si canapelele. Chiar nu merita! E atat de urata si de hidoasa asa neagra incat nici nu va sta pe biroul meu, sub monitor, cele doua saptamani traditionale. In fapt nu a stat nici 5 minute!

7 Comments »

 • Marius said:

  Am asteptat mult timp, cu viu interes, acest model. Acum sunt dezamagit total. De unde aceasta culoare ? De ce nimeni nu este interesat ca rezultatul (macheta in sine) sa fie cat mai aproape de realitate ? De ce numai in Romania machetele apar in culori care nu au existat pe masini niciodata ?
  Multe intrebari… dezamagire totala…

 • Prognosis (author) said:

  Asa este! Pare oribila!

 • Arnold said:

  Oficial se anuntase ca acest model va aparea in culoarea albastru marin,ba mai mult de atat sunt si poze.Abia am asteptat sa apara.Acum sunt dezamagit total.Parca ar fi masina de pompe funebre!La fel si cu OLcit-ul,de ce l-au vopsit verde si nu alb sau crem?La fel si Dacia 1100 care este tot verde…LA cati bani dam pe o revista cu macheta trebuia sa arate lux,sincer…..asta este bataie de joc!

 • Prognosis (author) said:

  Corect! Sper ca oficialii de la DeAgostini care monitorizeaza acest site, sa bage la cap observatiile noastre!

 • Marius said:

  Nu exista nici un oficial care sa monitorizeze site-urile de specialitate – nu au nici o persoana si nici un departament dedicat acestui scop! Asta e cel mai trist lucru. Noi colectionarii nu suntem in masura sa le dam lor sugestii! Numai ei stiu ce e bine pentru noi!

 • Marius said:

  “Pe capota motorului, sta scris mare si frumos “MOSCVIS”…”

  Am sesizat si acest lucru in pozele postate dar am zis ca am o problema cu ochelarii !!!!!

  Pentru necunoscatori corect se scrie: Москвич

 • tudor said:

  Da, e scris MOSKVIS. Macheta din fara arata bine insa din spate parca e nefinisata.Am un coleg care are si machete din Ungaria si Polonia, si sunt mult mai bine finisate decat astea de la noi. Nu mi se pare normal ca in Ungaria sau Polonia sa trimiti unele facute la cel mai mic detaliu , iar la noi sa trimiti unele facute pe matrite uzate. Macheta de fata arata oarecum OK,dar unele detalii sunt ( ca si culoarea) nu sunt tocmai OK . Acceptabila doar. Am vazut unele in culoarea asta in niste poze vechi din Bucuresti.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.