Home » Tunare Masinute

Moskvitch 408 decapotabil

11 May 2012 5 Comments 3,466 vizualizări

Astenia de sezon la cuprins pe Guvernatorul din Slobozia Mica, un ProRus binecunoscut, care a comandat inginerilor de la Atelierele PanArin o limuzina de vara, decapotabila, din care sa isi faca el campania electorala de sezon!

Cum in Ateliere zacea o masina din seria cu acoperisul patat de amprente chinezesti imortalizate in superglue, “specialistii” in devenire de la DeArin au pornit la modificarea masinii pentru a fi pe placul guvernatorului numit provizoriu pana la alegerile electorale. Dupa decuparea corespunzatoare a plafonului plin de rusinea supergluidica, ruseasca a intrat la saramura in nitrodiluat pentru indepartarea vechii vopsele. Intre timp, din forex a fost realizata imitatia de prelata stransa la spate (guvernatorul nu o sa-si dea seama ca e prea implicat in campania electrorala ca sa mai vada corect in jurul sau), iar cat timp masina a stat la vopsitorie, a fost aranjat parbrizul si celelalte accesorii nichelate. Era cat pe ce sa se uite ornamentul de pe aripile din spate, noroc cu meseriasul Prepelea, care a descoprit neajunsul si acesta a fost corectat.

Dupa o tura pana la SuperMarketul din Slobozia Mica, Guvernatorul s-a declarat satisfacut si a semnat facura pentru deconturile operatiunilor de modificare.

5 Comments »

 • alx 2000 said:

  cu ce ati tait-o

 • Prognosis (author) said:

  Cu traforajul si panza rosie nemteasca pentru metale

 • cip said:

  Da’ trenule,e ca aia ne doare, cind mai vedem? Mai da-le-ncolo de turisme, mi-e doar sa vad o locomotiva cu cracii-n sus.

 • costi said:

  Foarte frumos doar ca modelul original era cu 2 usi nu 4…

 • vali said:

  a fost doar prototip costi.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.