Home » Colectia AUTO

Noutati auto la Slobozia

29 October 2013 One Comment 2,880 vizualizări

La varsta mea, nu prea mai sunt multe cele ce imi pot aduce bucurii. Munca la machete este tot ce ma preocupa si ma tine departe de problemele mele. Nu vreau sa trec prin viata fara sa las o urma a trecerii mele si nu vreau sa pierd timpul cu alte prostii. Totusi, bucuria de a admira o macheta frumoasa, ramane privilegiul cel mai activ in aceasta perioada a vietii mele. Cum ma cunoaste foarte bine, amicul Peter Tamas, stie ca pasiunea mea pentru masinile clasice prevaleaza oricarei alte preocupari. De la el, am avut azi surpriza sa primesc ceva ce indragesc mult in domeniul acesta. Trei machete sublime clasice.

1. Multicarul M25, de care ma leaga numeroase amintiri. Adolescenta mea a fost una tumultoasa. Fara telefoane mobile, fara manele, fara internet, intr-un grup de prieteni cu care cantam la chitara in parcul tabacariei din Constanta pana seara tarziu. Vara, in vacanta, ma intretineam prin munca. Lucram ca om la toate in cadrul complexului Unirea-International din Mamaia, si ca orice om bun la toate, diminetile mi le petreceam maturand la piscina, in curtea hotelului si incarcand gunoiul intr-un astfel de multicar ce venea zilnic. Nenea soferul ma lasa sa-l misc de colo-colo, pana langa gramezile de frunze sau de gunoi pe care le incarcam cu lopata mai apoi. Veneau doua modele, unul ca acesta, deschis si cu cabina mare, si unul cu cabina mica si cu bena inchisa, in care se depozita gunoiul prin spate. Normal ca primirea unei astfel de machete ca dar din partea lui, m-a impresionat profund. Multumesc peter!

2. Opel Rekord P2, despre care am vorbit in articolul de prezentare, si pe care il voi face cat mai curand decapotabil, pentru care de asemeni multumesc!

3. Piesa de rezistenta insa o reperezinta un elegant ZIS 100, o masina robusta, “здарова и красивые” dupa cum zic “francejii”. Magnifica masina! Se alatura exemplarului meu pe negru si cat de curand va suferi si ea imbunatatirile de rigoare! Multumesc Peter! Ce altceva mai pot sa spun!

One Comment »

  • Peter Tamas said:

    Ma bucur enorm ca va plac noutatile “retro” si clasice trimise si ca am putut face o surpriza placuta, o mica bucurie.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.