Home » Tunare Masinute

O sportiva fistichie la export

22 December 2012 No Comment 3,984 vizualizări

O alta comanda speciala livrata de Mos Craciun cu ocazia Sarbatorilor de iarna ale acestui an, o constituie o Dacia Sport modificata din DeAgostini astfel incat sa semene cu masina detinuta de propietar candva in trecut. Pentru a  satisface nostalgicul client, specialistii necalificati de la Atelierele PanArin au recreat barele specifice acestui model auto indragit, folosind ca materie de baza bari de la modelul Dacia 1300, carora li s-au taiat capetele si care dupa ce au fost subtiate la cotele corespunzatoare, li s-au montat alte capete, confectionate dupa modelul cerut.

O alta modificare substantiala a fost aceea de a monta faruri model Oltcit in masca inclinata a Daciei Sport. Lucrarea foarte migaloasa a fost executata cu precizie, astfel incat clientul sa fie multumit de reproducere. Rotile avand jante canada vopsite in culoarea masinii, dau o nota aparte de sportivitate. Mobilierul interior a fost reabilitat prin tapitarea canapelelor si a interiorului de portiere in doua nuante de maro compatibile.

Dupa o sedinta foto alaturi de Sportiva lui Prognosis, noua realizare a primit fundita rosie si a fost pregatita spre a fi ridicata de Mos Craciun cat mai curand!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.