Home » Tunare Masinute

Opel Rekord P2 – imbunatatiri

30 October 2013 No Comment 1,995 vizualizări

Cand am avut macheta in sfarsit in fata ochilor, pe viu cum se zice, am descoperit oarece nereguli in realizarea ei. Totusi, pentru ca indragesc mult aceasta masina, pentru ca respect efortul lui Iulian de a aduce in colectia DeAgostini machete care au rulat in Romania, ma abtin de la critici dar nu fara a semnala erorile pe care am incercat in masura posibilitatilor sa le inlatur. Mai ales ca am masina in memorie surub cu surub.

Asadar, ca lipsuri am constatat inscriptia alterala aripa spate si cea de pe portbagaj. Lampile de mers inapoi lispesc si ele. Semnalizatorul de pe stalpul spate a fost omis.  In rest macheta merita toti banii!

Ca imbunatatiri, am prelucrat interiorul vopsind scaunele, bordul si volanul, mastile interioare ale portierelor. La exterior, am facut semnalizarile portocalii de pe stalpul din spate. Lampile de mers inapoi le-am reprodus si pe ele din capete de bold. Am argintat rama despartitoare intre geamul triunghiular de pe portiera fata si am nichelat esapamentul. Busonul de alimentare al rezervorului l-am facut cu negru in zona tevii si am lasat doar capacul nichelat, asa cum imi amintesc eu ca era modelul tatalui meu. Mergea umblat si pe la grila radiatorului, cum am vazut ca a facut un coleg, dar pentru inceput ajunge. Probabil ca voi face masca atunci cand voi lucra modelul cabriolet, pentru ca acum am doua machete. Macsina aceasta va ocupa un loc special in colectia mea! Sunt foarte bucuros ca o am!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.