Home » Camioane, Tunare Masinute

Pompiera lui Sebastien

2 June 2014 5 Comments 4,075 vizualizări

APCT Roman 8135 FA scara 1/43

Pentru inca o data, Atelierele PanArin au realizat o masina de pompieri. De data aceasta, special pentru pietenul din Franta, dl. Sebastien. S-au folosit o cabina de Saviem, roti adecvate de la alta macheta, diverse materiale de prin magazia Prognosis.

5 Comments »

 • negura cristian said:

  Superba,am lucret si eu pe una cind activam ca pompier civil intr-o intreprindere si sincer mi-ar place sa am si eu una acasa,e perfacta,domnu Sebastian sunt invidios!

 • Petrea said:

  Se confirmma stiintific faptul ca exista un soi de oameni inferior celui modern {care tinde spre perfectiune}.De apreciat la aceasta specie inferioara ca desi in ciuda unui creier slab dezvoltat bazat mai degraba doar pe instinct de autoconservare cu o viata scurta din cauza unor boli incurabile gen invidie a descoperit calculatorul si conexiunea la internet.Cine stie probabil cercetatorii vor gasi o solutie ( transfuzie de materie cenusie) si acesti primitivi vor evolua, pana atunci nu ne ramane decat speranta ca nu se inmultesc mai rau ca iepurii

 • daniel234 said:

  @ktktbun

  Lasa-te de machete si de miniauto, si pune mana pe carte. Nu strica !

 • Eu said:

  ”Magarii”, ca sa fie bagati in seama trebuie sa raga mai intai. Ce sa-i faci trebuie si din astia. Domnule Arin Panait, v-am descoperit din intamplare si de atuci abia astept sa intru sa vad la ce a-ti mai lucrat. Va admir munca, rabdarea si calitatea lucrarilor dumneavoastra. Tineti-o tot asa. Va multumesc.

 • Johann Nunweiller said:

  Bestiale!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.