Home » Avanpremieră

Pregatiri de primavara

6 March 2013 One Comment 5,943 vizualizări

Iarna asta a fost prea lunga… In fiecare zi ma uit la termometrul din balcon si ma retrag in casa suparat ca trece inca o zi si nu pot vopsi nimic. E prea frig… si vopseaua nu se aseaza cum trebuie. Stau cu o gramada de proiecte in asteptare si parca ma consum degeaba, ard ca o lumanare toata energia productiva din mine in asteptarea zilelor calde. Ca sa nu stau degeaba, am decorticat o gramada de caroserii. Dacia, ARO, TV…. si inca visez la cum vor aparea in colectia mea. Intre timp am lucrat in Corel diverse inscriptii pentru viitoarele machete. Vor fi o serie de taxiuri Dacia din mai multe orase… precum si un Buceag turnat in rasina de amicul Paul, la care am inceput sa frezez in mare taina.

Mai pregatesc o serie de ARO utilitare si de TV-uri memorabile, care au circulat pe soselele patriei in anii trecuti. Machete pentru care abia am gasit fotografii alb/negru pentru inspiratie si orientare. Zilele trecute, baiatul meu de la Constanta mi-a facut o bucurie si mi-a adus un set de catere foarte utile.

Iar eu am iesit azi in oras sa caut vopsea portocalie pentru proiectele de Dacia, TV si ARO ale ACR-ului de alta data… Cu ocazia asta m-am imbogatit cu un set de perii metalice noi, foarte utile la curatarea caroseriilor. Astept vremuri calde!

One Comment »

  • Coman Alexandru said:

    Buna seara, ati putea sa imi trimiteti pe email acest proiect cu dacia facut in corel draw

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.