Home » Tunare Masinute

Pregatiri de safari

17 April 2013 No Comment 2,705 vizualizări

Medicul mi-a recomandat sa ies in natura, sa fac plimbari multe, daca se poate cu o masina decapotabila, sa imi fluture vantul in plete. Cica un vant mediteraneean ar fi ideal, dar merge si unul african. Drept urmare mi-am pregatit masina cu care la vara o sa plec in aventura vietii mele. Sper sa nimeresc Africa! Cica e la sud de Dunare!

———————————————————

Prin combinarea unuei fete de Aro 244 cu corpul uni batran 240, am obtinut un model pe gustul meu. Dotat cu un motor puternic, autohton, cu prelata impermeabila chinezeasca, tot-terenul meu este gata sa ma rasfete pe drumurile africane. Am dotat vehiculul cu roti noi, solide, cu frana pe discuri si abs sofisticat. Un roll-bar nichelat protejeaza masca frontala. Decoratiunile sunt pentru mandria mea nationala, care nu a  pierit odata cu legendarul Zimbru Carpatin, ARO 240, rapus nu de economia de piata, ci de nepasarea autoritatilor.

Imediat ce masina a iesit pe poarta Atelierelor PanArin, aceasta a facut cursa de rodaj pana in localitatea vecina, de unde a adus niste frumuseti de bari nichelate special pentru o noua productie locala, o Dacia 1310 de politie. Pe drum s-a intalnit cu un Aro al Politiei Militare, recent infintata la Slobozia, pentru controlul traficului de armament la granita cu Ungaria.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.