Home » Camioane

Macheta Roman 26.230 DFK scara 1/24 – UNICAT

22 November 2018 No Comment 2,737 vizualizări

De data aceasta am reprodus la comanda un camion romanesc neaos de tip    Roman 26.230 DFK (Autobasculanta) echipat cu motor ROMAN (diesel, 6 cilindrii in linie, 230 CP, EURO 2), cutie de viteze tip ISAMA 10 S 120 (mecanică, sincronizata cu 10+2 trepte de viteză), tractiune 6X4 si sarcina utila de 26000 kg. (descrie site http://www.automobileromanesti.ro/)

Macheta este realizata din 114  piese printate diferit si montate manual dupa un proiect personal facut cu diverse programe la liber luate de pe net.

Piesele sunt printate din PLA (un plastic printabil), vitraliile sunt realizate manual din PET termoformabil. Macheta este a scara 1/24 (dimensiunile pot fi vazute in albumul cu desene machete scara 1/24 de pe pagina mea de facebook. 

Macheta este unicat la ora actuala si reprezinta un volum de munca fizica de aproximativ 10 zile dupa 4-5 saptamani de pregatire proiect pentru faza printare.

Macheta este realizata la cererea unui bun prieten conform cu doleantele sale vizavi de realul vehicul reprodus la scara.

Pentru orice alte intrebari sau informatii despre machetele realizate de mine, va rog sa ma contactati cu mesaj privat pe userul de FB https://www.facebook.com/arin.panait 

Multumesc pentru vizita pe pagina mea de FB si pentru apreciere!  

 

 

 

 

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.