Home » Colectia AUTO

Range Rover de la Burago

7 November 2012 3 Comments 2,322 vizualizări

Una din preferatele mele Burago, este acest Range Rover. Desi simplist realizata, masinuta trezeste pasiuni. Nu poti cere prea mult de la Burago, dar, pentru ca frigul vine si nu voi mai putea vopsi masiv, masinuta va intra la imbunatatiri de interior cat mai curand!

3 Comments »

  • tudor said:

    In ultima vreme vad ca si Burago scartaie la calitate, deci daca Burago scartaie, ce sa mai plangem la DeA. Vad ca are destule lipsuri. Plus ca vad ca e “made in china”. Oglinda retrovizoare gravata pe geam , cand toate “saraciile” a la DeA o au reprezentata fizic, manerele de la usi in culoarea masinii , faruri si stopuri monocrome , cand deja la DeA , unele au stopuri/faruri bicolore, oglinzi si manere vopsite altfel decat in culoarea masinii…vad totusi reprezentat dezaburitorul. Ceea ce la nici un DeA nu am vazut, dar nu e timpul pierdut. Nu imi pare decat o tentativa specifica de casa pionierilor. Sper sa o imbunatatiti , la fel ca pe celelalte.

  • Prognosis (author) said:

    La iarna, cand nu voi mai putea vopsi deloc la spray, ma voi dedica unor corecturi prin Burago. L-am primit si nu l-am refuzat pentru ca imi place. Ca e Burago, acuma ce sa zic. Mult mai bine arata DeAgo decat Burago!

  • Marius said:

    Vaaaaaaaiii… cat mia placut masian asta cand eram mic. O aveam de la Bburago si imi placea foarte muult. as fi fericit acum daca as mai gasi una la chiar si in stare mai proasta sa o revopsesc…

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.