Home » Tunare Masinute

Reabilitarea unui transportor amfibiu rusesc

10 July 2015 One Comment 1,830 vizualizări

Incet incet Atelierele PanArin isi reiau activitatea intrerupta acum 3 luni de situatia de urgenta potrivit careaia locatia acestora a fost stramutata in vatra parinteasca din Fetesti.

Lunga lista de asteptari a fost in sfarsit redusa cu o prima,  (de fapt cea mai veche), lucrare pentru un bun amic din Constanta.

Transportorul sau amfibiu, ramas cu multi ani in urma fara o parte din rotile autentice, capatase intre timp niste roti de imprumut, dar nepotrivite si in numar incomplet.

Gratie tehnologiei 3D dezvoltata de RoboFun Romania, am reusit sa printam niste roti adecvate si in plina canicula vehiculul transportor a fost incaltat cum se cuvine.

Dupa o prima sedinta foto, masina militara a fost testata de proba in terenul bazei militare de la Fetesti Gradina. Masina s-a comportat exemplar si este gata sa ia drumul bazei militare de la Constanta, urmand ca propietarul sa o revopseasca personal.

One Comment »

  • vali said:

    BTR-60,am avut si eu unul cand eram mic,si aceeasi problema am avut cu rotile,le-am pierdut.axele erau din aluminiu si prin frecarea cu caroseria din fonta sau antimoniu s-au subtiat si s-au rupt.:)

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.