Home » Prezentari

Renault 4 revista 67 DeAgo Romania

12 April 2014 One Comment 3,703 vizualizări

Abia ieri am reusit sa imi procur revista. Era unica la cea mai apropiata taraba de resedinta mea si nu am avut ce sa aleg. Numai bine ca doar ambalajul era turtit. Macheta, de data asta, chiar e ireprosabila la valoarea de piata. Pentru mine  are si valoare sentimentala. Am lucrat cateva luni pe asa ceva, in anii 90, in Spania. Era varianta furgon si distribuiam cu ea pliante publicitare in Valencia. Foarte fiabila masina. Se conducea usor, nu prea aveai ce sa cauti sub capota. Nu pot uita schimbatorul ciudat care iesea din bord, dar care se manevra cu multa usurinta.

Ca si macheta chiar imi place. Are chederele la geamuri, barele frumos lucrate. Ornamentul lateral e bine conturat. Oglinda arginatata, jantele bine facute, manerele usilor pictate corect. Merge nitel galben la stopuri aplicat si despartitorul de geamuri trasat usor. In rest numai de bine. Iata-o in poze si alaturi de suratele ei mai vechi din colectia mea!

One Comment »

  • tudor said:

    Intr-adevar foarte reusita…am luat si eu una, si nu am cautat prea multe ca sa gasesc una buna…e ok, arata bine , dar parca avea si un element cromat in jurul stopurilor…tin minte ca erau cateva prin Bucuresti cateva, dar mai ales in varianta furgon. Eu le tin minte albe.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.