Home » Editorial

Retrospectiva 2015

9 January 2016 One Comment 3,578 vizualizări


A mai trecut un an. Greu pentru mine. Cu multe probleme, cu dislocarea din locatia veche, cu dificutati de adaptare in noua locatie, cu alte si alte maruntisuri.

Cu toate acestea am gasit capacitatea de a ma concentra pe munca. Atat mi-a mai ramas. Munca la proiectele mele. Bune, rele…

Incerc sa le imbunatatesc. Nu mai am nici puterea si nici capacitatea de acum doi ani… Ma lasa memoria, ochii m-au lasat de mult, imi tremura mainile, nu mai am rabdarea de odinioara. Din ce in ce mai des ma gandesc la momentul plecarii. Am ostenit si imi doresc sa plec cat mai curand spre alte zari, spre alte orizonturi. Mi-am petrecut ani frumosi aici . Nu regret nimic!

Multe din aceste lucrari le-am facut prin tehnica printarii 3D pe care am accesat-o si in care m-am instruit in ultimul an. Nu as fi reusit in acest domeniu fara ajutorul unor prieteni: Vali Popescu,  Cristian Capitanescu, carora le multumesc pentru incredere si implicare.

Din ce a mai ramas, trag cat pot si ma imbunatatesc continuu. E mereu loc de mai bine.

Nu sunt atotstiutor si nu fac toate lucrurile atat de bine pe cat ar trebui. Ma grabesc. Ma grabesc pentru ca vreau sa las cat mai multe in urma mea.

Caci la urma urmei, nu iau nimic cu mine dincolo!@

One Comment »

  • bataiosu said:

    Frumoase lucrari! Sanatate si spor sa va dea Dumnezeu!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.