Home » Tunare Masinute, TV utilitare

Rocar 40 S – noua ambulanta de Sloboxia

29 July 2014 2 Comments 7,240 vizualizări

Cresterea natalitatii in randul pensionarilor activi din Sloboxia a dus la ideea de revitalizare si conservare a patrimoniului auto din localitatea greu incercata. Pentru transportul in conditii de umiditate scazuta si de temperatura controlata, artileristi de la PanArin au fost solicitati sa produca o ambulanta TV (Rocar) 4G. Pentru indeplinirea dezideratului s-au operat modificari pe alte machete dezmembrate. S-a folosit forex din plin la crearea noului model dotat cu sisteme de interventii si aer conditionat. S-a marit si cota de motorina alocata noilor vehicule din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Ialomixta!

Macheta reprezinta un model unic, realizat la Slobozia pa baza unui Rocar 40 C, modificat special pentru dializa la domiciliu. Reproducerea in scopuri comerciale a machetei pe baza modelului realizat de mine, este interzisa si sanctionata prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si prin Legea Artistilor Plastici.

2 Comments »

  • AntonPegasus said:

    Asa ceva aveu cei de la Partid pe la sfarsitul anilor 80. Excelent! Maestre , bara faţă, masca si colţurile spate…WOW!!!

  • grigion said:

    Frumoase, atât noua ambulanţă cât şi macheta de bază!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.