Home » Camioane, Tunare Masinute

Roman R 19215 DFK – basculanta Irak

25 August 2014 One Comment 6,151 vizualizări

Roman R 19215 DFK echipat cu un motor MAN D2156HMN8 (215CP), tractiune 6X4 si sarcina utila de 19000 kg. este macheta care lipsea din colectia de unicate realizate de Atelierele PanArin din Sloboxia.

Pornita cu baza pe o cabina de gunoiera, un sasiu fata de la aceiasi masina si unul de spate de la alt model, macheta a fost realizata cu resurse proprii si proiectare personala a benei/sasiului dupa imagini de pe internet. La planuri nu am putut ajunge pentru ca fie nu mai exista, fie cei care le au cer bani multi pe ele. Nu-i bai, ne pricepem sa improvizam pe baza imaginilor, sa apreciem distantele si sa ne proiectam singuri reperele. S-au folosit forex (comatex), ABS, bolduri, sarme de cupru si diverse profile de plastic.

Masina a fost dotata cu basculanta functionala, actionata de piston hidraulic in trei trepte, cu oblon basculant rabatabil si sorturi mobile. Pe cabina s-au montat goarne pe aer compresat. Masina a fost inmatriculata conform normelor de functionare ale ICH Constanta si a fost predata autobazei de camioane nr. 1 Agigea.

La inaugurare nu au participat oficialitati din Ialomixta, acestea fiind ofticate ca nu am inmatriculat masina pe judetul baraganean!

One Comment »

  • husian mircea said:

    buna ziua mar interesa sa cumpor o basculnata roman

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.