Home » Colectia AUTO

Romanian old truck full 3D printed

12 August 2015 No Comment 2,984 vizualizări

In sfarsit am obtinut un preparat printat integral acasa cu imprimanta 3D Prusa I3 furnizata de RoboFun Romania. Clar modelismul a primit un impuls prin tehnologia de printare 3D. In scurta vreme, multi vor avea in casa un astfel de utilaj extrem de util.

A trecut un an de cand visul meu de a reinvia camioanele vechi romanesti sub forma de machete a demarat sub auspiciul printului 3D.

Incet, incet, reper cu reper, incercari dupa incercari, camionul a capatat integralitate printata. Am realizat inclusiv placa suport pentru sustinerea machetei.

Fiecare piesa, fiecare subansablu a capatat dimensiune fizica dupa desenele si schitele realizate de mine pe calculator.

Am avut si am alaturi de mine 3 oameni minunati carora le multumesc pentru implicarea in acest proiect.  Vali Popescu si Cristian Capitanescu.

Vreau acum sa continui cu realizarea modelelor care lipsesc din palmares. Imi doresc ca seria completa de machete 1/43 3D printed  Bucegi-Carpati sa ajunga sa incante privitorii atat cei din generatia care a vazut pe viu aceste masini construind Romania, dar si tineretul care nu a avut ocazia sa le intalneasca.

Alaturi de camioanele Bucegi, Roman, Carpati, am mai realizat zeci de machete Dacia, ARO si TV furgon, machete pe care as vrea sa le expun intru-un muzeu.

Va multumesc pentru sustinerea acestei campanii de infintare a Muzeului Machetelor Auto Romanesti.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.