Home » Tunare Masinute, TV utilitare

Salvarea de Arad

25 July 2014 7 Comments 5,616 vizualizări

O ambulanta mai speciala este gata ca luni sa plece spre Statia de Salvare Arad! Masina reproduce un original dupa pozele si indicatiile clientului. Ea are un proiector special de ceata, caroseria inaltata, roti cu capace nichelate (TV41), tub aerisire pe plafon, trapa suplimentare de aerisire pe plafon, treapta de urcare la usile din spate, stopuri rotunde, sorturi cu sigla TV, ba chiar prezinta si gaura pentru manivela 🙂 Nu lipseste indicatorul special de viteza de pe usa din spate!

7 Comments »

 • AntonPegasus said:

  Abia îmi stăpânesc emoţia.M-a apucat plânsul şi scriu aşa, printre lacrimi. E ca şi cum aş fi dat timpul înapoi. Copilul blond , plimbat cu maşina de un Tati surâzător. 31-AR-230 … şi atâtea amintiri! MULŢUMESC, MAESTRE PANAIT!

 • Prognosis (author) said:

  Prietene fii calm. Azi mi-a fost prea rau de cald sa ma duc la posta. Maine insa cineva din familie va pune coletul. si al tau si al lui Titi!

 • Titi said:

  Multumesc incodata maestre!!!!!!

 • AntonPegasus said:

  Staţi liniştit, nu e problemă. Sănătatea înainte de toate! Fiţi atent ce îmbârligătură a limbii române iese atunci când ajung să spun: nu vă duceţi cu salvarea dacă vă e rău! 🙂
  Sper să faceţi faţă cât mai bine vremii; în Arad avem cod galben pentru precipitaţii. Noi şi Londra…

 • Prognosis (author) said:

  Coletele au plecat!

 • AntonPegasus said:

  URAAA! 230 vine acasă!

 • Daniel said:

  Bună ziua. M-ar interesa și pe mine asa o salvare. Îmi puteți spune cat costa transformarea, eventual cu tot cu modelul de mașină? Mulțumesc

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.