Home » Editorial

Sărbători fericite!

22 December 2013 One Comment 7,436 vizualizări


Nu am avutii, dar sunt cel mai bogat om din lume. Am fost blagostovit de soarta cu o sotie minunata si intelegatoare, cu un copil de care sunt mandru si cu prieteni buni si darnici. Am si multi “doritori de bine” chititi pe invidie si amaraciune! E normal. Cine nu are dusmani se cheama ca nu exista! Dar m-am saturat de comenturi pline de rautati, de mesaje uracioase si jignitoare, atat pe fomumuri cat si aici, pe blogul personal.
Se incheie un an, plin de realizari  pentru mine in domeniul machetistic, destul de dificil ca si finantare, obositor din cauza rautatii altora si a timpului/nervilor consumat/i cu internetul. Am devenit prea dependent si de internet si de asistenta amicilor.
Este timpul sa ma opresc din nebunia asta! Cu acest mesaj imi inchei activitatea internautica multipla (forumuri, facebook, prezentari, contre cu DeAgo… si cu alti pasionati). Cand si cand, voi mai pune cate ceva pe blogul personal. Fara detalii de lucru, fara explicatii privind provenienta machetelor, doar produsul finit. Asta pentru ca imi place sa mesteresc si nu beau prin carciumi.
Multumesc pentru aprecieri… si pentru critici. Unele au fost constructive si benefice. Altele insa, pura rautate…  Sper ca au fost de folos explicatiile mele, detaliile din care nu am facut un secret de productie, desenele si ideile pe care nu le-am tinut numai pentru mine, chiar daca asta a insemnat sa pierd! Chiar daca unii au copiata fara sa intrebe sau fara sa specifice acest lucru. Nu e o problema, viata mi-a dat inapoi destul.
La multi ani cu sanatate si toate cele bune!

One Comment »

  • tudor said:

    Craciun Fericit , Sarbatori Fericite , si multa multa sanatate.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.