Home » Camioane

Scurta revenire la 1/43

30 May 2020 No Comment 1,307 vizualizări

Iubirea dintai nu se uita niciodata. Primele buceaguri facute in 2013 cu ajutorul printerului (numai cabinele) au ramas in inima mea pentru totdeauna. La fel si Romanurile facute atunci. Invatam din mers care e treaba cu printatul. Nimeni nu stia iar cei care stiau nu spuneau. Am invatat de unul singur ce si cum. Nu am primit nimic dea gata, nu am furat nimic de la nimeni. 

Am fost un pionier si am deschis calea pe acest taram.

Au fost vremuri grele dar frumoase. Facusem o colectie impresionanta de camioane romanesti la scara 1/43. Vreo 200 de modele diferite. In timp insa, din cauza diabetului, vederea mea s-a deteriorat. Nu am mai putut sa lucrez asa mic si nici nu am mai vazut sa proiectez. Cu timpul am trecut la o scara diferita, mai apropiata de posibilitatile mele de vedere. 

Am insa prieteni buni care au ramas fara piese valoroase din colectia de camioane 1/43 si acum incerc pe cat posibil sa-i ajut si sa refac unele din modele de atunci.

Sper sa fi reusit macar partial performantele anilot 2013. 

Pentru astazi va prezint doua Buceaguri ce au bantuit strazile patriei in vremurile de demult, atunci cand oamenii munceau in loc sa caute barfa pe facebook…. 

O cisterna Peco C1 si o vidanja universala.

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.