Home » Colectia AUTO

Sistemul Solar R5

22 July 2013 No Comment 1,714 vizualizări

Toata lumea are galaxii. Diverse galaxii, care mai de care mai stralucitoare si mai frumoasa! Pe chestia asta astronomico-modelistica, ma declar si eu de azi, detinator al unui… mic sistem solar botezat R5!

Astazi, dupa 4 ore de stat la coada la evidenta populatiei ca sa schimb buletinul, am ajuns in sfarsit acasa, rupt de obosealasi plin de nervi. Aflat in chilotii personali, tocmai luam cu sadism gatul unei beri reci si tamaduitoare, cand o bataie discreta in usa m-a pus in alarma de gradul zero absolut. Fug la usa, dincolo de vizor un tip cu o cutie in mana ma face sa deschid.

Zice: Aveti un colet! Plin de amabilitate m-am repezit la el. – Si de ce este deschisa bre? Cine esti matale sa imi aduci un colet deschis? Intreb privind la dansul cu dispret! Omul trece de impertinenta mea si se declara … Mircea ! Ups! De la Tg. Mures! Moderatorul de pe miniauto! Mai ramane Stefan dator cu o vizita! Propietarul forumului!

……………………………………………

– Tu esti Mircea?

– Da Arine! Am venit ca sa ma ierti! Si de-i fi pe cearta pus,

eu iti zic de la intrare, un Renault ti-am adus!

– Orice gand ai tu Mircica, si oricum vei fi venit,

la Prognosis in mansarda esti oricand bine venit!

Si abia intra Mircica, ce mai freamat, ce mai chin.

Casa clocoti de zarva, de uimire si de plin!

…………………….. gata poetica inspiratie!

In urma vizitei supriza, colectia mea de R5 a crescut fabulos de la 1/64 la 1/ 18, iar in acest mod, a luat nastere, prin BigBangul soneriei, Sistemul Solar R5 de la Slobozia! Avem acum un soare de 1/18 in jurul caruia graviteaza micutele planete portocalii!

Multumesc Mircea pentru darul care ma prinde din plin, ami ales ca am fost posesorul unui asemenea vehicul, uimitor dupa parerea mea, multumesc si pentru vizita surpriza. Deh, casa nematurata, musafiri asteapta!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.