Home » Camioane

SR 116 – basculanta de Poiana

20 November 2017 No Comment 1,720 vizualizări

Recentele lucrari de asfaltare a ulitelor din localitatea Poiana, au determinat autoritatile locale sa achizitioneze o nouya basaculanta din gama SR 116.

Realizata cu tehnica mosderna de prinatre 3D, macheta scara 1/24 prezinta cateva imbunatatiri si detalii noi, posibile acum la aceasta scara.

Atat cat imi permite vederea, le slefuiesc la smirgjel. Din pacate nu vad suficient ca sa le fac perfecte.

Incerc sa rezolv si matrita de perbriz, care nu este usor de confectionat, mai ale spt. o persioana care abia mai vcede si distinge detaliile.

Fireste ma machete diferea intre Carpati si Bucegi. Stiu care sunt diferentele si acestea se vad prin masuratori ale sasielor. Daca nu exemplific la fiecare postare este pentru ca abia mai vad sa criu materialele.

Machetele se preteaza la imbunatatiri de finisaj si vopsire, dar pentru acum este suficient ca le pot realiza macar in stadiul acesta.

Sper ca dupa operatiile din anul viitor, sa ma pot ocupa mai detaliat de aspectul final al machetelor, asta i9n cazul in care voi continua sa le realizez. Cine stie…

Sunt sigur ca multi alti modelisti vor realiza machete mult mai reusite si mai multe modele decat am realizat eu in 3 ani de print 3D.

Pe de alta parte, am hotarat sa nu mai postez pe forumuri, unde sunt cativa carcotasi care nu scapa nici un material al meu necriticat, desi, ei nu au realizat asa ceva decat cu vorbe….

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.