Home » Camioane, Tunare Masinute

SR 131 camion

13 March 2015 No Comment 3,384 vizualizări

Continua crestere economica inregistrata de compania de transporturi locale Bucuresti, a dus inevitabil la necesitatea dezvoltarii parcului auto RoboFun Romania.

Investitiile in domenii ca transporturile locale de marfuri usoare si semigrele au fost sustinute prin intensa implicare a tehnologiei 3D, o tehnologie de viitor aplicata ca o lectie de istorie.

Astfel, prin folosirea tehnicilor de printare 3D, Atelierele PanArin din Slobozia, au reusit reproducerea unor camioane antice, din vremea in care economia acestei tari inca mai producea camioane la Brasov.

Proiectul acestui model de camion a fost realizat de mine, pe baza documetelor fotografice gasite pe internet. RoboFun Romania a printat marea majoritate a reperrelor dupa aceste proiecte.

Multumesc  Vali Popescu!

SR 131 Carpati, a fost produs din anul 1960 cu o sarcina utila de 3 tone (4×2, axa spate cu roti duble, prinderea jantei cu 6 prezoane). Cabina acestor modele a fost proiectata de francezii de la Chausson Plant, motorul fiind un V8, benzina, dezvoltat pe baza unei licente Ford, de 5025 cmc, 140 CP, cutie de viteze cu 4 trepte, treptele 2, 3 si 4 fiind sincronizate, o vitexa maxima de 90 km/h si un consum de 25 l/100km. SURSA

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.