Home » Camioane

SR DAC 6135- duba de transmisiuni

3 May 2015 One Comment 6,448 vizualizări

Escaladarea conflictului militar din Ucraina, tara situata la granita cu România, impune oarece pregatiri in aria militara.

Potrivit prevederilor NATO, armata română trebuie inzestrata cu noi tehnici de lupta si de comunicare in toate regiunile tarii.

In acest scop, Guvernatorul de Sloboxia a ordonat refacerea parcului militar din Ialomixta. Adaugarea de vehicule militare specializate a devenit astfel obiectivul primordial al Atelierelor PanArin.

Totusi se va tine cont de reabilitarea unor vehicule istorice, astfel incat acestea sa contribuie simultan si la completarea parcului auto muzeistic miniatural din colectia Prognosis, astfel incat generatiile actuale sa stie cu ce vehicule era dotata armata română în trecutul sau.

SR DAC 6135, masina de transmisiuni, reprezinta ultima actualizare a parcului auto 1/43 pe baza sasiului de Bucegi. Realizarea s-a facut cu ajutorul imaginilor de arhiva si a memoriei autorului. Macheta 1/43 a fost realizata prin combinarea tehnicii de printare 3d, (cabina, sasiu, roti, auxiliare), furnizata de RoboFun pe baza proiectelor personale Arin Panait, si a tehnicii manuale de decupare in forex, ABS si alte materiale casnice.

Irmeaza http://www.arsenalpark.ro/muzeu/muzeu/item/autocamion-sr-114-d-i

One Comment »

  • mugur marinescu said:

    Toate SR-urile sunt superbe, amintiri din copilaria noastra.
    Pe când un SR 101, sau autobuze de la Tudor Vladimirescu din Bucuresti?

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.