Home » Camioane, Printare 3D

SR DAC – parcul de toamna

12 November 2015 No Comment 4,330 vizualizări

Dac 6135 R/RA (cunoscute si sub numele de SR-Dac) sunt aceleasi modele cu SR 113/114D, dar cu un “face-lift”, care a constat in: inlocuirea grilei si panoului frontal, cu un panou fara decupare pentru faruri si inlocuirea barei de protectie fata cu un model adaptat de la Roman – din 3 bucati si cu decupare pentru faruri. De asemenea a fost schimbata si cutia de viteze cu AK 5-35, cu 5 trepte nesincronizate.  (sursa Automobile Romanesti).

Asadar sa trecem pe diesel.

In aceasta prezentare iata seria scurta de SR DAC scara 1/43, realizata prin procedeul de printare 3D cu imprimanta Prusa I3 de la RoboFun Romania.

Sasiul a  suferit cateva imbunatatiri si adaptari. La fel si bena pe care am reproiectat-o cu nervurile si intariturile de sub ea. Bara este una noua, proiectata de colegul Vali Popescu. La fel si masca frontala specifica acestui model.

Pentru faruri am incercat diverse modalitati de reproducere pana am ajuns la un model care mi s-a parut cat mai realist.

Din pacate lucrarile nu au mers atat de repede si de bine precum doream. Sanatatea asta…. e singurul lucru ce mai conteaza. In rest sunt numai chestii inutile.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.