Home » Avanpremieră, TV utilitare

“Supriza!” Mai traiesc!

10 December 2013 9 Comments 3,663 vizualizări

Si eu acolo, cu prostiile mele de unicate! Sa tin peretele umed… Ma intreba un “coleg” modelist de la Cluj daca mai traiesc! Ete na! Ma tin de prostii! Mai traiesc! Te oftici?

9 Comments »

 • Gigi Surdu said:

  Condoleante mare maestru! Mare pacat! Dute bre si lasane! E si altii mai tineri ca nea-i omorat cu unicatele tale de doi bani

 • Lucian Mihai said:

  …război dintre cineva care face ceva, are un hobby, are o pasiune si un u care nu are nici scoală. “E” mulţi proşti maestre şi ce este mai rău că nu au nici o boală!

 • florio66 said:

  Gigi surdu? Probabil nu este surd. Cred ca nu are creier necesar sa sesizeze un sunet

 • Petrea said:

  Machele realizate sunt din ce in ce mai superbe, felicitari!!
  Se pare ca la Cluj padurea are cam multe uscaciuni.

  Salutari de la Botosani!!

 • bachus_21 said:

  Gigi Surdu,
  Du-te si cauta o chestie “din aia” cu multe foi de hartie, pe care scrie “Gramatica”. Inghite cel putin cte trei pe zi, poate se lipeste ceva de tine.

 • Gigi Surdu said:

  Bah da prosti sunteti. Oricicit va cere asta sa stiti ca e unu care face mai ieftin cu 10%. Cautati pe feisbuk. Marele modelist cu o diorama cat usa de la sufragerie :0 🙂 🙂 Analogu lu peste

 • Marius Gigi Tudose said:

  Gigi Surdu este invidios pe munca domnului Arin ? Ca nu poate face si el macar 2% din munca lui ? FELICITARI DOMNULE ARIN PT MUNCA DEPUSA SI REALIZARILE UNICAT ! “E PROSTI BRE…. DA’ PACAT CA E SI MULTI” !

 • Coss said:

  Da-ti foc agramatule! Cocalar de doi bani, comentezi aiurea! Mergi si ia-te de maicata ca te-a facut, ai fost scapat in cap? Mars dracului si sparge seminte in fata blocului, aici nu e loc de tine! Respect Dl-ui Arin pentru realizari!

 • Dionisie said:

  Gigi Surdu este “omul de care are nevoie tara” conform ziselor unui prealuminat al vremurilor contemporane, adica ospatar sau tinichigiu auto.
  Un idiot cu mintea odihnita care murdareste cu grafitti (a se citi incultura) peisajul si internetul.
  MARS DE AICI MIZERABILE!

  Domnule Arin nu puneti la suflet. Suntem destui admiratori ai muncii dvs. ca sa putem goni un animal care preponderent traieste printre laturi si scursuri ale societatii.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.