Home » Tunare Masinute

Tatra 603 – imbunatatiri

16 August 2012 One Comment 2,251 vizualizări

Macheta cumparata de mine, are bordul distrus, topit cu bestialitate. Dupa ce ca nu e modelul corect de bord, mai e si distrus… dau banii pe rebuturi, nu mi se pare corect. Abia azi am descoperit demontand-o ca sa vopsesc interiorul…. Dar se pare ca exista mai multe feluri de borduri si o intreaga paleta de culori pentru interior!

Dupa ceva poze de inspiratie luate de pe net, am procedat la mici imbunatatiri ale machetei. Am vopsit canapelele si portierele la interior, bordul si volanul si am facut inelul alb pe jantele vehicului. La exterior am facut lampile de pe aripi, capetele tampoanelor, albul la stopurile pe spate si argintiu tevile de esapament. Mai mult nu am ce face la aceasta macheta. Oricum voi lua o pauza de refacere o vreme.

One Comment »

  • AlexV said:

    Apropos de interior, am modificat si eu macheta mea intr-un mod similar, si abia dupa ce am vopsit interiorul am observat ca unsile pe interior nu se potrivesc cu cele de pe exterior; pe interior stalpul B este cu mai bine de o grosime de stalp mai in fata. Din pacate nu cred ca se poate corecta, m-am gandit sa decupez si sa translatez panorile, dar extremitatile se potrivesc, doar limita dintre usi difera…

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.