Home » Camioane

Ultima serie de camioane Bucegi

27 August 2015 No Comment 1,859 vizualizări

A trecut un an de cand proiectul Bucegi a demarat la Slobozia.

Atunci,  am proiectat prima roata la acest camion.

Incet incet, reper dupa reper, macheta a ajuns integral sa fie printata 3D.

Ne-am confruntat in timp cu multe probleme. Printarea 3D nu e totuna cu desenul 3D sau simulatorul…

Aici piesele capata dimensiuni, se combina, ajung un tot printabil si functional dupa multa munca.

Este timpul insa pentru un pas inainte.

Alaturi de colaboratorii mei, pregatim un update al proiectului. O alta viziune asupra unor repere si a calitati printului.

Cabina restilizata din punct de vedere tehnic, sasiul si maruntisurile de pe el, precum si noi variante de Bucegi – Carpati- SR DAC, vor inlocui vechea linie de productie.

Intentionez sa extind gama de camioane spre limita imposibilului in ceea ce priveste printarea. Intentionez sa adaug inca 6 modele noi la seria de pana acum. Vreau ca in urma mea sa ramana o colectie de unicate demne de generatia care le-a faurit la scara 1/1.

Toate acestea necesita timp, cercetare si munca intensa de la proiectare pana la testare pe print si executia finala a subansamblelor ca un tot unitar…

Am nevoie de o imprimanta mai performata, materiale mai bune. In general finantare. Pentru sustinerea acestui proiect am generat o Campanie Indiegogo la care va invit sa participati. Dupa cum puteti. Sustinatori vor beneficia de proiectele mele sub forma STL printabila GRATUIT! Ce va ofer in schimbul sustinerii puteti vedea pe pagina mea de indiegogo.

Pana la toamna insa, va prezint ultimele machete realizate conform liniei de productie initiale. Tot pentru finantarea proiectelor viitoare am decis ca acestea sa plece la export in alte colectii din tara. Pentru noua serie, la care voi incepe in toamna sa lucrez, se primesc inscrieri si precomenzi numai pe mail.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.