Home » Printare 3D

Un drum nou – print 3D

29 October 2015 2 Comments 2,752 vizualizări

Pentru mine este un inceput. Printurile 3D de mare calitate se fac cu imprimante foarte scumpe. de zeci de mii de euro, a mea costa 250 de euro

iar ce am realizat am facut cu ea si sunt multumit.

Elaborarea unor norme de lucru, a unor criterii foarte bine stabilite in aceasta noua metodata este in curs. Cei cativa care s-au incumetat inca testeaza. Nu e ste usor si de aceea inca nu pot da detalii clare despre ce fac si cum fac. Nu ca ar fi mare secret, dar inca testez.

De la o zi la alta apar programe noi, metode noi in transferul de date criptice de la calculator la printer. M-am apucat cal batran sa merg la trap. Nu stiu daca voi reusi sa tin pasul, dar cel putin am satisfactia ca am incercat. Nu sunt decat un amator, dar mandru de ceea ce face. Mandria e un pacat omenesc, e drept. Dar ce sa fac. Sunt si eu om.
Si reinterez, sunt constient ca lucrarile nu sunt perfecte. Nici nu am spus vreodata asta, iar eu sunt un amator. Mi-as dori sa ating perfectiunea, dar sunt constient ca asta nu se va intampla in aceasta viata. Voi continua insa lucru si voi cauta sa invat cat mai mult si sa perseverez in ceea ce fac.

2 Comments »

 • aurel said:

  Buna seara!

  Din ce am inteles eu , reiese ca ati reusit sa aveti propria imprimanta acasa.

  Imi puteti spune si mie va rog unde se poate gasi si de la cine se poate achizitiona ?

  Exista in Romania, vreun magazin online sau fizic care vinde asa ceva ?

 • Prognosis (author) said:

  http://www.robofun.ro/imprimante-3d

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.