Home » Avanpremieră

Vitrine pentru colectia Prognosis

15 March 2013 5 Comments 4,738 vizualizări

In decurs de un an de zile, am tot adunat machete la Colectia Prognosis. Cele mai multe sunt tunarile mele, in general reproducerea unor modele romanesti pe baza celor lansate de DeAgostini Romania. Cum vitrina bibliotecii din sufragerie a devenit neincapatoare si modele isi pierdeau din valoare la inghesuiala, mi-am confectionat la comanda trei vitrine din material prefabricat, pe care le-a realizat pentru mine firma SC PRO CONFORT DESIGN SRL din Fetesti, pe care cei interesati o pot contactat la adresa:

Judet: Ialomita
Oras: Fetesti
Adresa: Str. CALARASI, COMPLEX MIORITA – FETESTI
Cod Postal: 925100
Telefon: 024336422

Urmeaza dotarea vitrinelor cu geamuri in etapa urmatoare. Deocamdata am dedicat cate o vitrina pentru fiecare din modelele romanesti la care am lucrat mai multe machete, respectiv pentru ARO, TV si Dacia.

Contiui sa lucrez la pregatirea machetelor pentru Expozitia de la 1 Iunie! In avanpremiera poza cu ARO 244 pompieri si ARO 328 pentru Transport Scolar.

5 Comments »

 • Paul said:

  cu respect va salut, mijlocul de transport pt scolari “originalul” nu era un ARO 328 ? eu cel putin asa am gasit pe net la un serch raaaapid.

 • Prognosis (author) said:

  Corect! Am gresit si rectific numarul!

 • daniel234 said:

  De fapt, cred ca era ARO 338 TC

  http://www.automobileromanesti.ro/Aro/Aro_338_TC/

 • Prognosis (author) said:

  Primele modele au fost 328 si apoi pe baza lor, s-au modificat alungindu-se bula din spate pana deasupra portierei de acces a copiilor si s-a redenumit 338. S-au adaugat spoilere noi, masca si ornamente laterale moderne. Dar primele modele au fost, dupa cum am mai spus, ARO 328 la care s-a scos portiera spate stanga.

 • daniel234 said:

  Aha..acum am inteles. Imi cer scuze.
  Va doresc sanatate si un weekend placut!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.