Home » Prezentari

ZIL 114 – limuzina sovietica la Slobozia

7 November 2012 4 Comments 3,562 vizualizări

DeAgostini nu se desminte si vine cu o lokomotiva stradala de legenda sovietica. Mare cat o zi de post, limuzina iti ia privirea din prima. Nu degeaba se zice “solid ca o masina ruseasca”…. Frumoasa foc pentru nostalgicii rosii, masina place oricarui pasionat de automobile. De data asta am nimerit din prima o masina buna. Era prea frig afara ca sa mai controlez si alte machete, asa ca m-am grabit spre casa pentru desigilarea spliterului. In afara de cateva zeci de amprente de chinez (naturale-fara adeziv), masina arata bine. Vopseaua neagra, superba, necesita multa atentie la manevrare, caci imediat se vad amprentele pe ea. Ca un mic defect totusi, semnalizarile de pe aripi sunt tampografiate din avion si matrita a nimerit pe langa ambele. Cu nitica migala se pot corecta, mai ales ca nu au si portocaliul lampii de sticla. Lipseste chederul la geamul lunetei si nichelajul la geamul triunghiular al portierei din fata., desi au colorat semnalizatoarele. Interiorul negru, sobru, se potriveste de data asta, desi din revista se vede ca au fost si ceva mai viu tapitate. Nu am vazut in realitate nici una, dar imi place. Fara tagada, observ o mai mare preocupare pentru masinile sovietice, referitor la calitatea lucrarii. Multumiri tatuca Putin ca ai bagat spaima in chinezi si in greci!

4 Comments »

 • tudor said:

  Mi se pare de departe cea mai impresionanta de pana acum. Si cu foarte mare grija realizata. Intr-adevar , cred ca le e frica de V. Putin, altfel nu imi explic , de ce din toata colectia, masinile sovietice arata cel mai bine .

 • tudor said:

  Ca sa nu mai zic ca a aparut astazi de ziua URSS (CCCP) .Pentru cine nu stie, 7 Noiembrie era ziua CCCP

 • Piticu said:

  Dar ce s-a intamplat cu forumul miniauto? Stii cumva? Azi pe zi facea figuri, zicea ceva de server ca ori e prea ocupat ori nu stiu ce are.. Acum pe seara, cand intru pe miniauto.ro, imi apare mare, “This Account Has Been Suspended”. M-am gandit ca mi-or fi suspendat contul din te miri ce motiv, dar atunci de ce nu pot intra macar pe site si implicit pe forum? Si pe telefon primesc acelasi mesaj cand incerc sa intru pe site.. Ceea ce ma face sa cred ca nu e doar vorba de contul meu ci de intreg site-ul. Groaznic.

 • Prognosis (author) said:

  Se mai intampla. Au uitat sa plateasca la timp. Asa am patit si eu cu trenuletele acum un an! Nu e domeniul, e serverul de hosting!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.