Home » ARO, Tunare Masinute

ARO 10 Spartana – imbunatatiri

20 December 2013 4 Comments 4,443 vizualizări

Inca o data, spun pentru cei care nu au citit bine in prezentarea facuta de mine. Nu reprosez nimic machetei, in sensul creativitatii. Este o macheta reusita, simpatica si mult dorita si asteptata de colectionari. IMI PLACE!

Daca am avut ceva de reprosat, a fost faptul ca s-a lucrat pe alocuri neglijent la productie. Ca nu s-a verificat conform normelor CTC. Ma rog, treba cu costurile… Deci, macheta a venit la mine tocmai de la Covasna, NU e luata din Slobozia, ca sa mai comenteze cineva ca numai eu le gasesc cusururi la Slobozia. Am incercuit in poze defectele de fabricatie, NU DE CONCEPTIE!

Dupa ce am indepartat firul de par prins la roata de rezerva cu superglue, am dezmembrat macheta si am adaugat putina culoare scaunelor si bordului. Oblonul din spate a fost si el facut cu negru la interior casa fie in ton cu peretii laterali. Nu am putut indeparta cele doua-trei pete de superglue, inca nu am gasit solutia care curata adezivul cianoacrilic… Parbrizul a fost nitel reorintat spre fata si chederul corectat spre interiorul geamului. Stopurile spate au fost imbunatatite cu lumina alba de mers inapoi. Semnalizatoarele fata au fost si ele imbunatatite cu lumina alba de pozitii. Roara de rezerva, impecabil realizata, a crescut in valoare prin adaugarea simbolului ARO. Inscriptii 4×4 adaugate pe capota, nitel negru pe la clipsurile de prindere a parbrizului si gata! Fuga la sedinta foto ca avem treaba la TV ACR. Multumesc Peter pentru macheta, multmesc Andrei pentru decalurile  cu ACR! O data cu ARO 10 Spartana, au mai sosit de la Covasna cateva minunatii, dar pe care le voi prezenta in alta postare. Nu prea am timp!

In rest, macheta este de nota 10 si sunt incantat de ea! Bravos creatorului. Prietenii stiu de ce! Multumesc pentru macheta, o asteptam de multa vreme!

Ups, am uitat argintarea retrovizorului interior. Dar se rezolva insa nu mai am timp de alte poze!

4 Comments »

 • PETER Tamas said:

  Imi place mult cum a iesit macheta ARO “de lifestyle”: interiorul si bordul vopsit, triplele spate evidentiate, lumina de pozitie incorporata in semnalizatoatele fata, inscriptionarea de marca pe husa de pe roata de rezerva, decalul ” 4×4 ” care ne informeaza de potenta micului off-roader :), micile “atentii” acordate miniaturii la scara schimba total aspectul machetei!

  S-o stapaniti sanatos!

 • Gigi Surdu said:

  Of maiestere mam udat tot de geniul malatele

 • Adrian said:

  Foarte reusita transformarea.
  Sincerele mele felicitari pentru tot ce realizati!

 • Alex V said:

  Frumos ca de obicei, imbunatatirile facute sunt binevenite.
  Si eu, probabil azi dupa serviciu, o sa trec macheta mea printr-o serie similara de modificari.
  Foarte fain decalul de pe husa roatii de rezerva!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.