Home » Tunare Masinute

Aro 243 Jandarmeria Slobozia Mare

27 November 2012 4 Comments 4,275 vizualizări

Din noua serie de Aro 243 editata de DeAgostini, primele doua prelucrari in Atelierele REPAR PanArin, au fost o masina de politie si una a jandarmeriei. In acest material va prezint noua masina de Jandarmerie de la Slobozia Mare.

Intrucat am lucrat in paralele la cele doua machete, nu mai repet si aici elementele comune vopsitoriei si geamurilor. La acest vehicul am facut chedere metalice pentru contrast mai bun, manerele usilor la fel, iar barile de protectie au fost si ele nichelate pentru un aspect mai stilat. Doar e vorba de jandarmeria Româna nu?

La interior, bordul si scaunele au fost facute gri, iar aparatele de bord au primit rame nichelate. Masina a fost dotata si cu carlig de remorcare, piesa recuperata din cutiile cu accesorii trenulete 1/87 dar care mi se pare mie ca se potriveste foarte bine la scara 1/43. Oricum, arata mai bine cu carlig! Inscriptionarea s-a facut cu coala atocolant transparent executa prin serigrafie cu vopsea alba. Pentru girofar masina va mai trebui sa astepte pana cand vom face rost de altele girofare, intrucat magazia Atelierelor REPAR PanArin a epuizat stocul din dotare… si ne dorim ca toate masinile de jandarmerie din parcul auto Prognosis Slobozia Mare, sa fie dotate cu girofare identice!

4 Comments »

 • Paul said:

  felicitari stimabile domn!…ma uit si ma minunez! sper sa am timp sa ma joc si eu macar un pic asa …toate cele bune, si mult spor!

 • Rudi said:

  Foarte frumos a iesit duba dar mie imi lipseste si la asta bara “bullbar” de pe fata. Eu am cam vazut la toate.
  Mi se pare mie sau arata cam ciudat acel VW T4 de jandarmerie? Nu are farurile ca la original, are semnalizarile rotunjite la capat?

 • pripilic said:

  O lucrare facuta la mare arta..felicitari. Sunt interesat de o macheta Aro 243, care sa o transplantez pe un sasiu cu radiocomanda 4×4, s-ar putea realiza? Va multumesc.

 • Prognosis (author) said:

  Probabil ca da! Va trebuie planurile originale cotate, materiale si rabdare! Succes!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.