Home » Alte lucrari

Fantana printata 3D din Fetesti

13 August 2015 No Comment 2,359 vizualizări

In aceste zile caniculare, muncitorii de la Atelierele PanArin din Fetesti au contribuit la bunastarea urbei prin realizarea primei fantani printate 3D din istoria localitatii de la margine de Baragan.

Ei au preluat un proiect pe care l-au modificat astfel incat sa se incadreze in profilul urbanistic al localitatii Fetesti-Gradina.

Cu ocazia sapaturilor efectuate cu ceva vreme in urma la Autostrada Fetesti-Gradina, ei au descoperit un sarcofag cu o mumie.

Continuarea sapaturilor de prospectare au dus la descoperirea unui fir de apa potabila, nu ca cea de la Slobozia, si ca urmare a solicitarilor guvernatorului local ei au insistat pana cand fantana a fost integral realizata prin tehnologia de printare 3D furnizata de RoboFun Romania.

De binefacerile apei minunate furnizata de aceasta fantana, au beneficiat imediat doi tovarasi soferi profestionisti care se deplasau in teritoriu cu doua camioane SR 132 1/43 aflate in probe de traseu.

Sa mai spuna cineva ca printarea 3D nu apartine modelismului! Cine nu are imprimanta, sa-si cumpere de la RoboFun Romania!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.